четвер, 21 квітня 2022 р.

Виставка-інсталяція «З Великоднем в душі, з надією в серці»

 

     Незабаром ми святкуватимемо чудове свято Великодня. Величне свято, яке споконвіку символізує уособлює примирення та прощення, перемогу добра над злом, яка так необхідна нам сьогодні. Воно нагадує нам про любов і милосердя - одвічні людські цінності. Символами свята є усе, що символізує життя і оновлення: паска, крашанка або писанка, світло пасхальної свічки.



         Свято Великодня є для нас невичерпним джерелом життя і радості. Сьогодні нашу землю плюндрують російські окупанти та кожен з нас вірить,  що славлячи воскресіння Господнє, шануючи національні традиції нашого народу, підносячи голос в молитві за мир, ми незримо наближаємо омріяну перемогу та мирне небо над Вкраїною.

         До великодніх свят у Зіньківській публічній бібліотеці розгорнуто виставку-інсталяцію «З Великоднем в душі, з надією в серці», на якій представлені книги, з яких ви дізнаєтеся про історію виникнення свята і традиції його святкування.

         Ви дізнаєтесь, що потрібно покласти у великодній кошик, знайдете  рецепти приготування смачних святкових страв, зможете опанувати техніки А виготовлення красивого великоднього декору для своєї оселі.  Окрасою виставки є великоднє дерево з крашанками.

         Тож запрошуємо користувачів та гостей нашого міста завітати до нашої бібліотеки. Сподіваємося, що ви не тільки відкриєте для себе багато нового та цікавого, а й поділитеся з нами своїми традиціями святкування Великодня. Адже Великдень – це свято, яке очищає людей.

         Бажаємо жителям та гостям громади, всім, хто сьогодні знайшов прихисток на гостинній зіньківській землі, нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії та любові, віри у перемогу України! Зичимо всім миру, злагоди і достатку. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар