пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

ЕРУДИТ – ШОУ « КВИТОК ДО СТАНЦІЇ КОХАННЯ».



Надворі ще зима, а в серця вже постукала весна. Кохання не боїться холоду і розквітає будь – якої пори. Кохання! Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем. З давніх – давен великі митці   різними способами зображали свою любов до жінки. Одні це робили за допомогою пера, інші творили музику, майстри пензля наносили чарівний образ жінки на полотно. Адже кохання окриляє, надає сили і натхнення, радує і захоплює.

            В гуртожитку Регіонального центру професійно – технічної освіти міста відбулося ерудит – шоу « Квиток до станції кохання», яке пройшло в рамках засідання клубу « У світі прекрасного» і було присвячене Дню святого Валентина. Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Бєдоєва разом з учнями здійснили мандрівку містом Кохання, поблукали вулицями Щастя, дізналися про витоки цього свята.

            Під час подорожі користувачі мали змогу перевірити себе у конкурсах та вікторинах: « Наймудріший», « Ти без мене не ти…», « Лабіринти кохання», « Етикет», а також розглянули декілька типових ситуацій і знайшли правильний вихід з них.
            Любов – таємнича і загадкова завжди стояла біля витоків тих миттєвостей, коли в думках людських виникає щось животворяще і викликає порив, захоплення, вводить у світ величі і краси. То ж кохайте і будьте коханими завжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар