вівторок, 24 квітня 2018 р.

Акція-знайомство «Незнайомому читачеві від автора»


Акція-знайомство
«Незнайомому читачеві від автора»

             До Всесвітнього дня книги та авторського права для жителів міста Зіньківська центральна районна бібліотека імені В.Г.Короленка провела акцію  «Незнайомому читачеві від автора», метою якої було допомогти краянам відкрити нове ім’я серед поетів – аматорів  Зіньківщини, а авторам  книг - знайти свого читача.
           Були організовані книжкові виставки-реклами «Поетичні голоси мого краю» та «Відкриваємо серця для поезії» зі світлинами  заходів, які проходили в бібліотеці.

         Акція розпочалася  біля бібліотеки в обідній час.  В ній прийняли участь учні,   молодь, молоді мами з дітками , працівники державних установ , люди поважного віку.
 
 




Були і постійні наші читачі та учасника масових заходів у бібліотеці  - поети Володимир Прислонський  та Ганна Яремко-Запорожець.
Вони дарували зіньківчанам свої збірки віршів із  автографами та фотографувалися.
 

         Учасникам акції Наталя Тоцька, директор ЦБС, Лідія Колоша, завідуюча відділом обслуговування, Ольга Бедоєва, бібліотекар ЦРБ  дарували на згадку про акцію флаєри з фото  книг поетів-краян, які наявні у фонді книгозбірні, короткою інформацією про автора та  його збірки віршів.
 

        Працівники бібліотеки запроваджують  і готові запроваджувати нові форм роботи з жителями міста, щоб краяни читали і знали поезію земляків, вчилися в них жити, творити добро, любити свій край, мову, звичаї.

Немає коментарів:

Дописати коментар