четвер, 15 лютого 2018 р.

Зіграй мені мелодію кохання, ту без якої холодно словам


ВЕЧІР – ЕЛЕГІЯ
« Зіграй мені мелодію кохання, ту без якої холодно словам».
                                               « Валентинки» немов снігурі
                                               Розлетяться по цілій землі,
                                               Серед холоду й снігу зими
                                               Нам несуть вони подих весни.

Надворі останній місяць зими, а на серці весна. Любов і весна… Ці слова часто звучать поряд. Сила любові безмежна. Для кохання не існує ні простору, ні часу. Дружба, кохання – одвічні теми поезії і музики, сенс повноцінного людського життя. Проте любов – це дар Божий.

            В день Святого Валентина бібліотекарі районної бібліотеки для дорослих запросили своїх користувачів, учнів Регіонального центру професійно – технічної освіти на засідання клубу « У світі прекрасного», в рамках якого провели вечір – елегію « Зіграй мені мелодію кохання, ту без якої холодно словам». Присутні разом з бібліотекарями Ольгою Бєдоєвою і Валентиною Зеленською мали чудову нагоду помандрувати країною кохання, поблукати вуличками великого щастя, дізнатися багато цікавого про це свято, а саме чим відрізняються традиції святкування його у різних куточках світу. Кожен з гостей мав змогу підписати вітальну листівку своїй коханій людині, а також взяти участь у вікторинах та конкурсах « Історії кохання», « Лабіринти кохання», Справи сердечні», « Ситуації».

            На закінчення вечора ведучі привітали зі святом усіх Валентинів і Валентин,  а присутнім побажали закохуватися, віддавати свою любов коханим та творити добро з любов’ю в серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар