четвер, 22 червня 2017 р.

Година державності «Рядками закону права і моралі»

Година державності
 «Рядками закону права і моралі»
(до Дня Конституції України)


Конституція — це політичний, нормативно-правовий акт держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації та діяльності державних органів, права та обов'язки громадян.    
Конституція посідає особливе місце серед усіх законів держави. Цей документ закріплює основні права, свободи та обов'язки громадян, основи державного устрою, визначає, як утворюються та діють органи влади.
Конституція — це фундамент для всіх законів. Конституція — це гордість країни, день її прийняття вважається великим святом. Саме цій події, Дню  Конституції України, була присвячена година державності «Рядками закону права і моралі», проведена бібліотекарями Криштопою Ларисою та Жук Тетяною, для учнів групи №8 аграрного ліцею в читальному залі Зіньківської центральної бібліотеки. Учасники заходу ознайомилися з переглядом літератури «Конституція  - основний закон України» та в пункті вільного доступу до інтернету переглянули відеоролик «Шляхами Української Конституції».
                                                           



Немає коментарів:

Дописати коментар