четвер, 16 березня 2017 р.

«Весни тендітні пелюстки».

Майстер – клас по виготовленнюКвітів з атласних стрічок«Весни тендітні пелюстки».

Весна – це пора чудес, чарівності і очікування приємних несподіванок. Адже з приходом весни оновлюється не тільки природа, але й ми з вами. І саме навесні нам хочеться бути ще красивішими і привабливішими. І в цьому допоможуть прикраси  виготовлені своїми руками.

            16 березня в читальному залі районної бібліотеки для дорослих пройшов майстер – клас по виготовленню квітів з атласних стрічок « Весни тендітні пелюстки», на якому учні Аграрного ліцею міста мали змогу своїми руками виготовити красиві квіти.

            Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Бєдоєва розповіла користувачам бібліотеки про історію виникнення мистецтва канзаші ( виготовлення прикрас з атласних стрічок), його види і роль в сучасному світі.


            Запрошена майстриня, бібліотекар дитячої районної бібліотеки Валентина Чуб розповіла і показала учасникам як зі звичайних атласних стрічок можна виготовити маленькі витвори мистецтва. Кожен з присутніх гостей з задоволенням взяв участь у майстер – класі по виготовленню квітів, зрозумівши, що цей вид японського рукоділля відрізняється від  інших неймовірною легкістю виконання виробів. 

Адже для виготовлення квітів не потрібно ніяких спеціальних пристосувань, лише спритність рук і фантазія майстрині.

Немає коментарів:

Дописати коментар