пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Захисти себе і своїх рідних


Захисти себе і своїх рідних

Відкрита кафедра

       В читальному залі Зіньківської ЦРБ  для членів клубу «Феміда», учнів Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів  №2 була організована відкрита кафедра «Захисти себе і своїх рідних», присвячена питанням ВІЛ-СНІДУ та наркоманії.

       Приймаючи участь у обговоренні, учні усвідомлювали важливість цих проблем сьогодні. Висловлювали  тривогу за своє життя, за  та тих, хто живе поруч з ними. Вчитель права Володимир Чикало націлював дітей на те, що лише відповідальна поведінка є гарантом запобігання ризику захворювання.
        Сергій Корнійко, начальник відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Другого Полтавського центру безоплатної правової допомоги, давав роз’яснення прав ВІЛ-інфікованих, говорив про кримінальну відповідальність осіб, які знають, що є носіями ВІЛ-інфекції, але свідомо заражають здорових людей.
           Члени клубу мали можливість ознайомитися із виставкою-застереженням «Знати, щоб жити»».

         Присутні переглянули також відеоролик «Правда про СНІД».
          На цьому заході прозвучала загальна думка учнів: «Щоб жити треба пам’ятати про цю небезпеку. Не бути байдужими до цієї проблеми. Вести  здоровий спосіб життя. Сподіватися, що людство переможе цю хворобу».

Немає коментарів:

Дописати коментар