четвер, 23 листопада 2017 р.

Пенсійна реформа: теперішнє і майбутнє

Пенсійна реформа: теперішнє і майбутнє
Вечір - зустріч  користувачів Зіньківської центральної районної бібліотеки та жителів міста із незалежним консультантом страхової компанії приватного акціонерного товариства «Мет – Лайф» Володимиром  Бесідою з м.Гадяч під назвою «Пенсійна реформа: теперішнє і майбутнє» - став продовженням започаткованого циклу заходів «Державні реформи в Україні».

Присутні мали змогу почути думку незалежного консультанта   про рівень життя та соціальне забезпечення громадян України, пенсійну  реформу в державі , про те, що чекає нинішнє і майбутнє молоде покоління громадян України в питанні збільшення страхового стажу з 2018 року до 25 років і щорічне зростання на один рік аж до  2028 року. Виступаючий акцентував  також увагу на накопичувальній системі пенсійного забезпечення, що дозволить нинішній молоді вже сьогодні потурбуватись про свою забезпечену старість. 


На зустрічі виступили і представники  страхової компанії приватного акціонерного товариства «Мет – Лайф» у Зінькові Лариса Мисик та Валентина Кишкар, розповівши  про добровільне медичне страхування «Мій лікар» та про страхові полюси цього товариства.

Немає коментарів:

Дописати коментар